CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nak kawin !




Salam & munink semua...

hahhhh ada apa pd tajuk ?? :P

ok la...ciknui mau share smthn ni, smlm ciknui p open satu photopages also blog la hasil kerja budak tempatan kita yg x kuwang hebatnya dr segi apa ...dr segi apa...jeng3... gambar org kawin hehe a.k.a wdding photographer.. ciknui ni suka buka blog or photopages photographer2 kawin ni coz nak tolong abang ciknui yg mula berjinak2 berkecimpung dlm bidang ni.. tp ada satu hasil kerja yg betul2 menarik perhatian ciknui.. setiap gambar tu punya penceritaan sendiri tgk blh buat gelak padahal org kawin tu hehe.. x la romantik sgt gambar2 tu .. mgkn bila sesi bergambar x kekokS ... nak tgk hasil mereka p lawat laman web ni http://cintadanmereka.fotopages.com

itu satu part...satu part lagi pat touch up.. huh ada kerja sorang ank tempatan ni mmg kelessss g2 di kenali sbg kak nurin.. mmg berubah la muka bila kena penangan akak ni .. nk tgk hasil kerja beliau layari page ni http://nurinmakeover.fotopages.com


NURIN MAKEOVER


B4b4B4


AFTER


WHITESIGNATURE'S FOTOPAGES












P/S : bg yg nak kawen tu mayb bleh r cek2 quotation dorang ni klu berminat hehe

~nur845~

4 comments:

jai@jezz on October 21, 2009 at 3:56 PM said...

fuyoooo....! make-up dia tu yg buat i terpikattt sgggtttt.... pandai org tu make-up... hehehehe.. ala lmbt lg nk kawin.. =P

N-Kh@ir@Ni on October 21, 2009 at 7:42 PM said...

tu la pasal jezz.. kita pun terpikat cr dia touch up jejejerawat tu jd invisible trus.. hehe x per blh listkan dl mak andam pilihan, nk kawin senang nak plan heheheh

~amy liana8886~ on October 22, 2009 at 12:56 PM said...

comel la..gmbar2 smua comel..

N-Kh@ir@Ni on October 22, 2009 at 1:48 PM said...

suke tgk yg part kat phonebooth tu lelaki dia comei g2 hehehehek

Post a Comment