CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Am comin bak!






Salam semua...


lama dah ndak hapdet blog ciknui ni.. ader bz sikit hehehe.. BZ apa la tu erk.. :P

Kelmarin bapa ciknui kena tahan kat hospital...darah dia naik dan ndak pandai turun.. pastu DR bg makan ubat bg tenang sikit , tp malangnya ndak pandai turun, nurse2 pon heran kenapa pakcik ni darah ndak pandai turun ya..pck byk berpikir ka?... bapa ku menjawab.. ' pikir apa nurse..tiada juga yg pck pikirkan ni'...lalu di serahan la bapa ku kepada DR2 yg bertauliah itu..soklan yg sama juga d ajukan ' pck..pck pikir apa ni..byk ka dlm pikiran ?... seperti biasa bapaku menjawab ' tiada apa juga yang saya pikirkan tuan DR ' ...

hurmmm...bila bapa ciknui kol dr hopital, rasa risau juga.. tp syukurlah bila kol blk2 bapa kata darah dah stabil dan dpt kuar pd hari yang sama juga.. lega sikit
:)

apala ya yg bapa cikni pikirkan tu erk..hurm.. kita selami juga la kan hati org tua kan.. bila dah berumur ni banyak la yg jadi fikiran ... :( moga bapa ciknui dapat berehat secukupnya sekarang ni...:)


huhh...sekang ni klu masak kena bijak memilih menu.. to stay healty.. bila tgk bapa ciknui tiba2 dapat wake up kol...

P/S : Thank you kepada follower2 baru blog ciknui...thanks so much...selamat berblogging ya :)

~nur845~


3 comments:

Are'Ja_(",) on October 23, 2009 at 8:38 PM said...

salam, bahaya penyakit darah tinggi :)
untuk terapi yg baik darah tinggi ni, ciknui kena bwk ayah ke klinik yg ada buat terapi ozon khas untuk cuci darah. comfirm sihat ayh ciknui macam org muda 20'an. Percayalah, lepas ni klu tgk ayh ciknui berlari2, bersuka, dan rajin2 tu jgn pelik lah...hehe.sebab umur die kembali 20'an selepas buat terapi ozon darah tu..kat Hospital gov takde lagi terapi mcm tu..
ok semoga ayah cik nui sihat2 hendaknyer :)

N-Kh@ir@Ni on October 24, 2009 at 3:01 AM said...

salam aja...a' a ayah kita ni gabungan 3 penyakit ada darah tgi, kencing manis, lemah jantung..huh...bila kontrol darah n jantung terabai pula kencing manisnya..hurm..iAllah bgs la information aja ni...nnt kita try usulkan kat family :)

~amy liana8886~ on October 28, 2009 at 2:05 PM said...

kesiah ayah awk..sy doakan dia cepat smbuh ek..

Post a Comment