CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tolonggg sakit rrr :(




Salam and nite cemue..

gempak x tjk ciknui..hehe ni pon belajar ngan cik jezz teman blogger br ciknui..klu tjk gempak blh catch sikit nak bg org bc kan hehe..tQ jezz for the idea :)

Syukur la bertambah cikit ah follower ciknui.. harap2 kwn bleh add ciknui jd teman blogger anda ya best cikit leh borak2 :)

Hahhhh sebenarnya tajuk entry mlm ni mmg betol pon .. sebabnyerr ciknui sakit pewut tp x blh nk membuang...sakit woo .. x tau nk habaq.. ni pasal makan ubat high fibre ni , coz ciknui amik ubat yg mn bl kita mkn makanan yg byk minyak ubat tu blh prevent minyak tu dr melekat kat sel2 badan kita dan akan kumpul minyak2 tu utk disingkirkan melalui najis hehe suri yer :) ubat tu beli kat Cosway hehe .. hurm nk try makan selang2 la start ecok.. try dl.. takut plak kena sembelit .. :( skg ni tgh suffering skt pewot la ni , duduk pon x celesa tp berblogging HARUS !.. hahahahahha.... adoyaiiii...

k..ciknui stop dl yer...x cedap rase la plak..c u all soon., Tataaaa ( lambai laju2 ngan muka menahan kesakitan*) ........ (^_^)

~nur845~


3 comments:

jai@jezz on October 21, 2009 at 7:58 AM said...

hak hak hak... apa tiru i pulak ni... u sakt perut yerk.. siannyerrr... xper... sekali sekala sakit perut best gak kan.. =P

~amy liana8886~ on October 21, 2009 at 10:20 AM said...

sakit perut tp bile dh buang smua tu la rase yg paling nikmat dlm dunia..hihi..

N-Kh@ir@Ni on October 21, 2009 at 10:34 AM said...

munink...

jezz : a'a merana dr siang ke mlm.. ari2 skt perut pun x pe asal lancar je hahaha... :p

Amy : nikmat itu tlah ku kecapi semalam juga :p

Post a Comment