CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tilawah Quran




Salam...
Kelmarin malam diadakan majlis tilawah quran peringkat kebangsaan, kali ni Sabah jd tuan rumah, semalam kami seumah p tgk. Tempat tak jauh dr tempat tinggal, tilawah tu diadakan di Kompleks MUIS Sembulan Kota Kinabalu.. jalan amatlah sesak...susah nak cr parking.. PM kita yg rasmikan apa taknya hehehe.. hurm...actually kami sampai around 8 lebih , kami nk juga try klu2 ada chance duduk dlm dewan wlpn dlm hati kuat mengatakan mmg dah penuh, kami pun berasak2 juga nk lalu , tiba jak depan pintu dewan langsung tak blh masuk..akhirnya kami redha juz duduk kat luar tgk screen besar je , after duduk dekat 30 minit tb2 rasa x senang duduk...1st amatlah panas duduk bwh lampu, 2nd x concentrate org lalu lalang n bercerita .. last2 km p membeli belah kat tepi2 gerai tu .. hasilnya... tgk la


telah mendapat hidayah utk membeli buku2 agama dan minyak wangi tanpa alkohol .. mudah2n diberikan petunjuk dan kekuatan menjadi muslimah sejati AMIN YA RABB :)


ni plak kawasan sekitar perkarangankompleks MUIS


aku dan wawa a.k.a my roomate yg menanti kawan2 yg lain pergi membeli barang...the sitkeeper hehehe



sama-samalah kita mengimarahkan majlis Tilawah pada tahun ini dan moga kita semua mendapat kerbekatan daripadaNYA..Amin Ya Rabb


p/s : tb2 teringat kat kakak2 yg terserempak dlm lif after menyambut kedatangan PM kita kat MUIS hari tu, excited sungguh dapat salam wife PM kita sampai cium2 tangan dorang coz wangi kononya hasil sentuhan pn Rosmah Mansor kite... huhuhu, sangat kecoh time itu :P




3 comments:

iya sweet pie on July 1, 2010 at 10:05 AM said...

wah bes....:D

N-Kh@ir@Ni on July 1, 2010 at 12:33 PM said...

kau p mlm tu ?

♥ MRS NON ♥ on September 23, 2012 at 3:53 PM said...

Salam kenal.... ^__^


feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

Post a Comment