CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Line Bengong!





Salam and nite cemuee...

Tau x napa byk entry masuk mlm ni...sebabnya dah dekat 3 hr line tenet x dapat...

bengong btl la s******* ni bulan lepas pon mcm ni jg bl kol coz masalah kabel, hbs tu skg mslh apa lg???? sedangkan kita byr tau x pnah nak cut pon... bl kol telefonis mst arahan yg sama dorg suruh... pastu x juga dapat2, bila telefon terputus panggilan ( guna ring2 card, after 30 minutes terputus pula) telefonis lain jawab, yg sebelumya dah bg instruction separuh jalan, dpt yg br nak kena repeat dr awal, soh technician dtg x blh, sengal... smtms bikin panas tau tak ( marah ler tu ertinya) mlm ni jer 2 kali putus x dapat... dekat kol 9 lebih br dapat...aishhhhh....

Korang penah x mcm ni? .... k la ciknui out dl ya...ckp la utk hr ni...nnt ada ms udate g hehehe...


Adios Amigos (^_-)

4 comments:

~amy liana8886~ on October 30, 2009 at 10:29 AM said...

ksian cik nui..sabar ek..

N-Kh@ir@Ni on October 30, 2009 at 1:30 PM said...

sob...sob...sob.... keboringan bila tak dapat inernet hehehehe...thanks amy :)

jai@jezz on November 5, 2009 at 9:44 AM said...

laaa.... x pernah pula jd mcm tu.. errmmm... sabar yerk.. :)

N-Kh@ir@Ni on November 6, 2009 at 1:15 AM said...

thanks jez...ok dah setakat ni :)

Post a Comment